Terug

RGBW LED Strips (10)

Op deze pagina vind je al onze RGBW LED strips. Met RGBW LED strips kunnen alle kleuren gevormd worden en de lichtkleur warm wit. Geschikt voor binnen, buiten en het aquarium.

Producten 1 t/m 10 uit 10 (1 pagina's)

Filters

Producten 1 t/m 10 uit 10 (1 pagina's)

RGBW LED Strip kopen

Een RGBW LED strip lijkt op een normale RGB strip, maar de mogelijkheden zijn nog groter. Met deze strip is het namelijk mogelijk om naast alle kleuren ook de lichtkleur warm wit te kiezen. Op deze pagina vind je al onze LED strips RGBW en alle informatie die je nodig hebt. 

Toepassingen RGBW LED Strips

Wil je naast alle kleuren ook de lichtkleur warm wit in kunnen stellen? Dan is een RGBW LED strip ideaal. Warm wit is een gezellige en huiselijke lichtkleur. Het wordt veel gebruikt in woon- en slaapkamers, maar ook in andere ruimtes kan het zeker toegepast worden. Wil je goed zicht, bijvoorbeeld in de keuken, dan is het aan te raden om helder wit of koud wit licht te gebruiken. Dit kan met een RGB+CCT LED Strip. Met deze strip kan je alle kleurtemperaturen wit instellen. Als je alleen maar kleuren wilt instellen en geen wit licht dan raden wij een RGB LED Strip aan. 

Basic en Ultra RGBW LED Strips

Wij verkopen RGBW basic en ultra LED strips. De basic strip heeft 60 LEDs per meter. De ultra strip heeft 84 LEDs per meter. Lees hier meer over het verschil tussen Basic en Ultra LED Strips.

Basic
Deze LED strips bevatten 2 verschillende soorten LEDS, namelijk RGB en warm wit. Deze kunnen niet tegelijkertijd branden. 

Ultra
Deze LED strips bevatten in elke LED chip RGB én warm wit. Hierdoor kunnen alle 84 LEDs in één keer branden bij elke kleurkeuze. Het licht is feller/sterker en de lichtopbrengst is hoger.

Waterdichte RGBW LED Strips

LED strip in de tuin
Wanneer je je RGBW LED strip in de tuin wil gebruiken, is het belangrijk dat deze tegen vocht en water kan. Dit wordt aangegeven met een IP-waarde. Wanneer een strip een IP68 waarde heeft is deze geschikt om te gebruiken onder water. Deze strip kan bijvoorbeeld in een vijver of aquarium geplaatst worden. Een strip met een IP65 waarde kan in de tuin worden gebruikt. Wanneer de strip redelijk beschut wordt geplaatst, zoals tegen het huis, dan is een waarde van IP44 voldoende. De strip is dan spatwaterdicht. Als de strip helemaal beschut wordt geplaatst, bijvoorbeeld onder een afdakje, dan is IP23 voldoende. 

LED strip in de badkamer
Ook voor in de badkamer is het belangrijk dat de verlichting tegen vocht en water kan. Wanneer de strip boven de douche of het bad wordt geplaatst moet de strip minimaal een waarde van IP65 hebben. Een strip boven de wastafel, naast de douche of rondom het bad moet minimaal een waarde van IP44 hebben. In de rest van de badkamer kan de verlichting ook vochtig worden, daarom is in de rest van de badkamer minimaal IP21 nodig. 

Complete LED Strip RGBW Set

Wij verkopen RGBW LED strips los, deze zijn ideaal voor bijvoorbeeld het verlengen of uitbreiden van je LED strip netwerk. Wanneer je alle benodigde accessoires er meteen bij geleverd wilt hebben, kan je kiezen voor onze complete RGBW LED strip sets. Deze bestaan uit de LED strip, de juiste voedingsadapter, een LED strip controller, een afstandsbediening en een netsnoer. Zo kun je de LED strip makkelijk en snel zelf aansluiten.

Hulp en advies

Heb je nog vragen? Dan kun je natuurlijk altijd terecht bij onze klantenservice. Bekijk ook onze handleidingen voor meer informatie.

020-2600008 - [email protected]
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Ledstrip-specialist.nl
    Beoordeling op Feedback company voor Ledstrip-specialist: 8,8 / 10 (15000 Reviews)
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »