Terug

RGBW LED Strips (10)

RGBW LED strips zijn ideaal voor het verlichten van je huis. Met deze LED strips kun je elke kleur mengen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de kleur 'warm wit' in te stellen. Dit is een knusse en huiselijke lichtkleur.

Producten 1 t/m 10 uit 10 (1 pagina's)

Filters

Producten 1 t/m 10 uit 10 (1 pagina's)

RGBW LED Strips

RGBW LED Strip

RGBW LED strips zijn ideaal voor het verlichten van je huis. Met deze LED strips kun je elke kleur mengen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de kleur 'warm wit' in te stellen. Dit is een knusse en huiselijke lichtkleur. Mocht je één kleur willen instellen dan raden wij een RGB LED Strip aan. Wil je meerdere opties dan raden wij een RGB+CCT LED Strip aan, deze bevat naast kleur en warm wit ook de mogelijkheid om koud wit in te stellen (en alle combinaties hiervan).

Basic en Ultra RGBW LED Strips

Wij verkopen RGBW Basic en Ultra LED strips. De Basic LED strip heeft 60 LEDs per meter en de Ultra heeft 84 LEDs per meter. Lees hier over het verschil. 

Basic
Deze LED strips bevatten 2 verschillende soorten LEDs: RGB en warm witte LEDs. Deze kunnen niet tegelijkertijd branden.

Ultra
Deze LED strips bevatten in elke LED chip RGB én warm wit. Hierdoor kunnen alle 84 LEDs in 1 keer branden bij elke kleurkeuze. Het licht is feller/sterker en de lichtopbrengst hoger.

Complete RGBW LED Strip set.

Wij verkopen de RGBW LED strips los, deze zijn ideaal voor bijvoorbeeld het verlengen of uitbreiden van je LED strip netwerk. Weet je niet goed welke benodigdheden passen bij de keuze van je nieuwe LED strip? Kies dan voor één van onze complete RGBW LED strip sets. Deze bestaan standaard uit de LED strip, de juiste voedingsadapter, een LED strip controller, een afstandsbediening en een netsnoer. Zo kun je de LED strip makkelijk en snel zelf aansluiten.

Hulp en advies

Vragen? Dan kun je natuurlijk altijd terecht bij onze klantenservice. Bekijk ook onze handleidingen voor meer informatie.

020-2600008 - info@ledstrip-specialist.nl

Lees meer Sluiten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Ledstrip-specialist.nl
Beoordeling op Feedback company voor Ledstrip-specialist: 8,8 / 10 (13407 Reviews)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »