Terug

LED Strips Wit (51)

Enkelkleurige LED strips van de beste kwaliteit. Complete sets of losse strips. Hier vind je alles wat je zoekt.

Producten 1 t/m 24 uit 51 (3 pagina's)

Filters

Producten 1 t/m 24 uit 51 (3 pagina's)

LED Strips Wit

LED Strip wit

Wij bieden LED strips in 3 lichttemperaturen aan. De temperatuur van het licht wordt uitgedrukt in Kelvin. Hoe lager de waarde, hoe warmer het licht. Hoe hoger de waarde, hoe kouder het licht. De algemene lichttemperaturen liggen tussen de 1800K (kaarslicht) en 10.000K (blauwe lucht). Lees hier meer over de kleurtemperatuur van onze producten. 

Warm wit 2700K - 3000K

De warm witte LED strips geven een knus, gezellig en warm licht dat perfect te gebruiken is voor veel sfeervolle toepassingen. Denk aan je huiskamer, terras of slaapkamer. Ook voor deze strips bieden wij de Basic en Ultra variant aan.

Helder wit 3000K - 5000K

De helder witte LED strips geven een helder en sterk licht. Dit licht is perfect voor alledaagse toepassingen. Denk aan je keuken-, trap- of kastverlichting. De helder witte strips zijn verkrijgbaar als Basic of Ultra variant.

Koud Wit 5000K - 7000K

De koud witte LED strips geven een fel, sterk en koud licht. Dit licht wordt veel gebruikt voor specifieke toepassingen waarbij een perfect zicht vereist is. Denk aan operatiekamers en tandartspraktijken. Voor toepassingen thuis kun je denken aan hobbyruimtes, badkamers, spiegels, garages en werkruimtes.

Verschillende soorten Strips

Enkelkleurige LED strips zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer laag energieverbruik. Wij bieden drie verschillende soorten enkelkleurige strips aan, namelijk:

  • Basic 60 LEDs per meter 
  • Ultra 60 LEDs per meter 
  • 120 LEDs per meter

De enkelkleurige LED strips zijn zowel los als in een complete set inclusief voedingsadapter verkrijgbaar.

Je LED Verlichting op afstand bedienen en dimmen?

Breidt je LED strip set uit met een afstandsbediening, wandbediening of WiFi module. Met deze module kun je de verlichting bedienen via een app die je kunt downloaden op je smartphone of tablet. Deze applicatie is zowel voor Android als voor iOs verkrijgbaar.

LED Strip verlengen

Wij leveren LED strips in rollen van 5 meter. Met een connector is een LED strip te verlengen tot iedere gewenste maat. Afhankelijk van het soort strip (Basic, Ultra of 120 LEDs) kan een versterker nodig zijn. Bij complete sets worden deze standaard geleverd.

Advies of hulp nodig?

Dan kun je natuurlijk altijd terecht bij onze klantenservice. Bekijk ook onze handleidingen voor meer informatie over ‘LED Strip verkorten’ en ‘LED Strip verlengen’, of bekijk onze instructievideo's.

Mail naar: info@ledstrip-specialist.nl
Bel naar: (020) 26 00 00 8

Lees meer Sluiten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Ledstrip-specialist.nl
Beoordeling op Feedback company voor Ledstrip-specialist: 8,8 / 10 (13407 Reviews)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »