Terug

Onze showroom is tot nader bericht gesloten. Je kunt gewoon bestellen via de website. Bestellingen voor 21:00 worden dezelfde dag nog verstuurd

Slaapkamer LED verlichting (54)

Een fijne ambiance creëren in de slaapkamer kan met onze sfeervolle slaapkamerlampen. In het assortiment van ledstrip-specialist is er meer dan genoeg keuze uit alle soorten LED verlichting.

Producten 1 t/m 24 uit 54 (3 pagina's)

Filters

Producten 1 t/m 24 uit 54 (3 pagina's)

LED Slaapkamerverlichting

De juiste LED verlichting bepaald direct de sfeer in een slaapkamer. Daarom is het niet onbelangrijk om de juiste LED verlichting aan te schaffen. Door de juiste combinatie van verlichting wordt je slaapkamer niet alleen een fijne plek om te slapen, maar ook om te ontspannen na een drukke dag.

De slaapkamer verlichting is onder te verdelen in vier soorten:

  • Basisverlichting
  • Taakverlichting
  • Sfeerverlichting
  • Accentverlichting

LED Basisverlichting

Het centrale lichtpunt in de slaapkamer is ideaal voor de basisverlichting. Je kunt denken aan een hanglamp, plafondlamp of kroonluchter. Bij het monteren van de lamp is het verstandig om rekening te houden met de hoogte van de lamp. Voor de basisverlichting adviseren wij een behoorlijke lichtsterkte (4000K) zodat je voldoende licht hebt bij het lopen door de kamer of om jezelf te bekijken in de spiegel. Met een dimmer kun je de basisverlichting ook gebruiken als sfeerverlichting.

LED Taakverlichting

Nu we gesproken hebben over de basisverlichting, kunnen we ons verdiepen in de taakverlichting. Bij taakverlichting kun je denken aan verlichting om te lezen of eventueel voor het passen van kleding. Om prettig te lezen in bed heb je helder licht nodig. Je kunt hierbij denken aan wandverlichting of verlichting op je nachtkastje. Aan beide kanten van het bed kun je werkverlichting plaatsen en deze afzonderlijk van elkaar bedienen waardoor je eventuele partner hier geen last van hoeft te hebben wanneer hij of zij wil slapen. Let hierbij op dat de schakelaar op het armatuur zit zodat je de lamp makkelijk kunt bedienen. Sinds kort hebben wij ook diverse dimmers in ons assortiment waardoor je eenvoudig je armatuur kunt bedienen. Hierdoor kun je direct licht creëren en de sfeer naar wens aanpassen. Een goede werkverlichting hoort ook bij een slaapkamerkast en deze is zeker niet uit te sluiten. Zo kun je ook in donkere dagen je zwarte en blauwe kleding onderscheiden. Bij het kiezen van je kastverlichting kun je denken aan spotjes en LED strips. Deze zijn ideaal om je kledingkast te belichten.

LED Sfeerverlichting

LED sfeerverlichting valt onder indirect of diffuus licht. Indirecte verlichting verspreidt licht in alle richtingen, zoals eerder vermeld kun je enkele basislampen door middel van een dimmer ook als sfeerverlichting gebruiken. Door de combinatie van verlichting kun je de ideale sfeer creëren in je slaapkamer. De dimmer is daarbij een belangrijk onderdeel.

LED Accentverlichting

LED accentverlichting is ideaal om bepaalde delen in je kamer in het licht te zetten. Je kunt denken aan een bepaald meubelstuk, kunstwerk of bijvoorbeeld een plant. Met spots kun je ideaal het accent leggen op de gewenste plaatsen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »