Terug

LED Paneel (10)

Op deze pagina vind je al onze LED panelen. Onze panelen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in verschillende lichtkleuren, namelijk warm wit, helder wit en koud wit. Daarnaast bieden wij ook RGBWW en UGR19 LED panelen aan.

Producten 1 t/m 10 uit 10 (1 pagina's)

Filters

Producten 1 t/m 10 uit 10 (1 pagina's)

  • LED Paneel 30x30 cm

  LED Paneel 30x30 cm

  € 19,95

  LED Paneel 30x30 cm Vierkant | Verschillende lichtkleuren Warm wit, Helder wit en Koud wit...

  Voor 17:00 uur besteld? Vandaag nog verstuurd!

  • LED Paneel 30x60cm

  LED Paneel 30x60cm

  € 29,95

  LED Paneel 30x60 cm Rechthoek | Verschillende lichtkleuren | 18W | 100 LM/W | Incl. Drive...

  Voor 17:00 uur besteld? Vandaag nog verstuurd!

  • LED Paneel 60x60cm

  LED Paneel 60x60cm

  € 39,95

  LED Paneel 60x60cm | Verschillende lichtkleuren | 36W - 40W | 100 - 120 LM/W | Incl. Driv...

  Voor 17:00 uur besteld? Vandaag nog verstuurd!

  • LED Paneel 30x120cm

  LED Paneel 30x120cm

  € 34,95

  LED Paneel 30x120cm | Verschillende lichtkleuren | 36W - 40W | 100 - 120 LM/W | Incl. Dri...

  Voor 17:00 uur besteld? Vandaag nog verstuurd!

  • LED Paneel 60x120cm

  LED Paneel 60x120cm

  € 74,95

  LED Paneel 60x120cm | Verschillende lichtkleuren | 60W | 120 LM/W | Incl. Driver

  Voor 17:00 uur besteld? Vandaag nog verstuurd!

  • LED Paneel RGBWW / RGB+CCT

  LED Paneel RGBWW / RGB+CCT

  € 49,95

  LED Paneel RGB+CCT | Verschillende kleurencombinaties | 18W - 60W | 100 LM/W | 30x30 60x...

  Voor 17:00 uur besteld? Vandaag nog verstuurd!

  • LED Paneel UGR19 60x60 - 30x120

  LED Paneel UGR19 60x60 - 30x120

  € 45,95

  LED Paneel UGR19 60x60 - 30x120 | 4000k Helder Wit | 36W | 120 LM/W

  Voor 17:00 uur besteld? Vandaag nog verstuurd!

  • LED Paneel Opbouw Frame

  LED Paneel Opbouw Frame

  € 14,95

  LED Paneel Opbouw Frame | Verschillende maten 30x30 - 30x60 - 60x60 - 30x120 - 60x120 cm |...

  Voor 17:00 uur besteld? Vandaag nog verstuurd!

  • Ophangsysteem voor LED Panelen

  Ophangsysteem voor LED Panelen

  € 7,95

  LED Paneel Ophangset Systeem (staalkabelset) | voor het ophangen van LED Panelen

  Voor 17:00 uur besteld? Vandaag nog verstuurd!

  • LED Paneel Bevestigingsklemmen

  LED Paneel Bevestigingsklemmen

  € 4,95

  LED Paneel Bevestigingsklemmen | Geschikt voor panelen met diverse afmetingen

  Voor 17:00 uur besteld? Vandaag nog verstuurd!

Wat is een LED paneel?

Wat is handig om te weten voordat u een led paneel gaat kopen? Een LED paneel is een dun inbouwpaneel. Deze vierkante of rechthoekige panelen hebben meerdere ingebouwde LED’s. Het licht wordt hierdoor mooi egaal verspreid over de ruimte waarin het paneel geplaatst is. LED panelen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in verschillende lichtkleuren. Onze LED panelen verbruiken zeer weinig stroom in vergelijking met traditionele verlichting. Daarnaast gaan de panelen erg lang mee, namelijk wel 50.000 branduren. Ter vergelijking: een conventionele TL buis gaat 10.000 branduren mee. Je zult dus veel energie en geld besparen wanneer je je oude verlichting vervangt door LED panelen. Logischerwijs is de aanschafwaarde van een LED paneel hoger dan die van ouderwetse verlichting, maar door de energiebesparing en de lage onderhouds- en vervangingskosten zal je dit snel weer terug verdienen en alleen nog maar geld besparen.


Voor- en nadelen van LED panelen

✓  Modern design
  Geschikt voor kantoren
  Zeer laag energieverbruik
  Lange levensduur
  Verkrijgbaar in diverse lichtkleuren
  High Lumen variant verkrijgbaar
  Eenvoudige installatie
  2 jaar garantie
X  Niet standaard geleverd met dimbare driver (wél bij te bestellen)


Onze klanten zijn tevreden

“Snel geleverd en goede verpakking, erg tevreden met dit paneel.” - René


Is een LED paneel dimbaar?

Ja het is mogelijk om LED panelen te dimmen. Onze LED panelen worden standaard met een niet- dimbare driver geleverd, maar het is mogelijk om te kiezen voor een dimbare driver. Wij verkopen verschillende soorten dimbare drivers. Hieronder leggen we de verschillende opties uit. Let op: welke dimbare drivers kunnen worden gebruikt bij de verschillende panelen verschilt. Op de productpagina’s van de panelen wordt duidelijk uit welke drivers je kan kiezen.

Dimbare driver

Wanneer je kiest voor deze driver kan je het paneel verbinden aan een 1-10v dimmer. Dit is een wand dimmer met draaiknop.

4- zone driver 

Wanneer je kiest voor de draadloze 4-zone driver + voeding, kan je de panelen draadloos bedienen met een afstandsbediening, wandbediening of met je smartphone. Om de panelen met je smartphone te bedienen heb je een wifi-module nodig. 

Verschillende afmetingen LED panelen

Onze LED panelen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen. Wij verkopen zowel vierkante als rechthoekige LED panelen. Welk paneel het meest geschikt is, is afhankelijk van de afmetingen van het systeemplafond waarin deze eventueel geplaatst moeten worden. Ben je niet afhankelijk van de afmetingen van een systeemplafond? Dan kan je aan de hand van je eigen smaak en wens de juiste keuze maken. Onze panelen zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

Toepassing LED paneel

Een LED paneel kan worden gebruikt in veel verschillende ruimtes. Vaak worden LED panelen gebruikt in kantoorruimtes. Vooral de panelen in de lichtkleur 4000K worden hier vaak gebruikt. Ook thuis kunnen panelen worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan gebruik in de keuken of garage. Met name panelen met kleinere afmetingen worden vaak in huis gebruikt. De LED panelen zijn ook te gebruiken in vochtige ruimtes zoals een badkamer

Verschillende kleurtemperaturen

De LED panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, namelijk warm wit (3000K), helder wit (4000K) en koud wit (6000K). Warm witte panelen worden vaak gebruikt wanneer een gezellige sfeer gewenst is. Vaak worden deze panelen daarom thuis gebruikt of in andere ruimtes waar een gezellige en huiselijke sfeer gewenst is. Helder witte panelen worden vaak gebruikt in kantoren. Deze lichtkleur zorgt namelijk voor een goed concentratievermogen van werknemers. De kleur helder wit komt het meest in de buurt van natuurlijk daglicht. De kleur koud wit is een koelere en ietwat ongezellige lichtkleur. Wel zorgt het voor een sterke en heldere verlichting van een ruimte. Deze kleurtemperatuur wordt dan ook vaak toegepast in ruimtes waar goed zicht van belang is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan laboratoria en medische ruimtes. Onderaan deze pagina vind je een video met uitleg over de verschillende kleurtemperaturen van LED panelen.

RGBWW / RGB+CCT LED panelen

Naast witte panelen bieden wij RGBWW (RGB+CCT) LED panelen aan. Met deze panelen kan je alle lichtkleuren wit instellen (van koud wit tot warm wit) én het is mogelijk om alle kleuren in te stellen. Met deze panelen zijn alle opties dus mogelijk. Wanneer je deze panelen gebruikt zorgt dit voor een moderne uitstraling van de ruimte. Ook kan de sfeer op ieder moment bepaald en aangepast worden. 

URG19 LED panelen

URG19 LED panelen zijn het meest geschikt om te gebruiken op kantoren. Deze panelen zijn beschikbaar in de lichtkleur helder wit (4000K). Deze lichtkleur zorgt er voor dat werknemers zich goed kunnen concentreren. Daarnaast zullen deze panelen geen verblinding veroorzaken. Er is geen lichthinder en ook dit is van positieve invloed op het concentratievermogen en de productiviteit van werknemers. 

Montage van een LED paneel

Een LED paneel is op verschillende manieren te monteren. Wat het meest gedaan wordt is het plaatsen van LED panelen in een systeemplafond. Echter heeft natuurlijk niet iedereen een systeemplafond. Wij bieden daarom ook andere mogelijkheden om je LED paneel te bevestigen aan het plafond of aan de muur. Het is mogelijk om je LED paneel te monteren met behulp van een opbouwframe of een ophangset. We leggen hieronder uit wat de verschillende opties inhouden en hoe je de panelen eenvoudig kunt installeren.

Optie 1: Systeemplafond

Wanneer je de LED panelen gaat monteren in een systeemplafond is de eerste stap het koppelen van de LED driver aan een netsnoer. Dit kan je doen met WAGO klemmen. Daarna kan je het snoer aansluiten op het stopcontact. Je kan nu de driver in het paneel pluggen. Let op de pijltjes en draai deze goed vast.

Optie 2: Opbouwframe

Het opbouwframe bestaat uit vier onderdelen. Schroef als eerste de twee zijkanten van het frame vast aan het plafond. Daarna kan je één van de andere twee onderdelen vastschroeven. Schuif nu het paneel in het opbouwframe. Wanneer je dit gedaan hebt kan je het laatste onderdeel vastschroeven. Bij montage aan het plafond gebruik je de lange schroeven en de groen plugjes. 

Optie 3: LED paneel ophangset

Wanneer je je LED paneel op wil hangen heb je een staalkabel set nodig. Als eerste is het belangrijk dat je de kabels aanpast naar de gewenste lengte. Dit kan je doen door de schroef van het buisje los te draaien. Je kan de kabel er dan doorheen trekken zover als nodig is. Vervolgens schroef je de vier ophang driehoekjes vast aan het LED paneel. Je kan de kabels hier aan vast maken. Het stuk kabel dat aan de zijkant hangt kan je afknippen. Boor vervolgens de schroeven in je plafond en draai de kabels vast aan de schroeven. 

Hulp nodig?

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, chat, e-mail en telefoon.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Ledstrip-specialist.nl
  Beoordeling op Feedback company voor Ledstrip-specialist: 8,8 / 10 (15000 Reviews)
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »