1.543
Bomen geplant
0
Sluiten

Trees for All

CO2 uitstoot compenseren via Trees for All

Trees for all 1 boom per 100 bestellingen

We gaan graag duurzaam, milieubewust en milieuvriendelijk aan het werk. Om deze reden werken we samen met Trees for All. Trees for All is een stichting en erkend goed doel. Ze houden zich bezig met het compenseren van CO2 uitstoot door middel van het planten van bomen. We zijn ons bewust van de CO2 uitstoot die het versturen van onze producten met zich mee brengt. Om dit te compenseren planten we een boom voor iedere 100 bestellingen die wij versturen. Zo kunnen wij onze producten en diensten zoveel mogelijk CO2-neutraal aanbieden. 

CO2-neutraal door het planten van bomen

De hoeveelheid CO2 in de atmosfeer stijgt al sinds 250 jaar. Dit is voor een groot deel te wijten aan de verbranding van aardgassen, kolen en oliën. Hiernaast is ontbossing een groot probleem. Bomen nemen namelijk CO2 op en slaan dit op. CO2 wordt door een boom afgebroken in koolstof en zuurstof. Bomen hebben koolstof nodig voor de groei van hout. De zuurstof heeft een boom zelf niet nodig. Bomen laten de zuurstof weer terug in de atmosfeer. Iedere boom die wordt gekapt of doodgaat laat de opgeslagen koolstof weer terug in de natuur. 

Het doel

Om onze CO2-footprint zoveel mogelijk te compenseren planten we samen met Trees for All 1 boom voor 100 verstuurde bestellingen. Wij werken mee aan het 1-2-tree project waarbij bomen in Nederland en Oeganda worden geplant. Zo kunnen we samen met onze klanten bossen creëren en in stand houden. Je helpt met iedere bestelling!

Ons doel luidt:

In 2019 hebben we minstens 750 bomen geplant.
In 2020 hebben we minstens 1000 bomen geplant.

 

trees-for-all-ledstrip-specialist 

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »